hapjes van de chef € 6,00
vitello tonato / kapperolie / ruccola € 14,00
of
bouillabaisse van schaal- en schelpdieren / rouille / bruschetta € 14,00
kalfschateau / roomsaus / seizoensgroenten / pommes duchesse € 20,00
of
skrei à la nage / seizoensgroenten / pommes duchesse € 20,00
dessertglaasje / chocolade / passievrucht / kokos € 5,00
menu 45,00 euro:
hapjes + voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
de gerechten zijn apart of in menuvorm verkrijgbaar
tijdens de maanden januari en februari
op afhaling of gratis levering
gelieve 2 dagen op voorhand te bestellen via
info@culinelle.be of 056 32 51 63
valentijnstapasschoteltje
spiesje Schotse zalm met mierikswortel / nobashigarnaal met paprika-aioli / hartige cupcake met geitenkaas / praline van wild met witloof en veenbessen / risottokroketje met parmezaanmayonaise / Mexicaanse nacho met topping / gehaktballetje met tomatensaus / vitello tonato / Thaise bouillon met wokgroentjes / Italiaanse focaccia met Italiaanse ham / pasta gratin met champignons en truffel / tortilla met secreto iberico
chocoladedessert
menu 35,00 euro pp
kaasplank
assortiment kaas / noten / vers fruit / chutney / assortiment brood
plank 15,00 euro pp
culin’elle is een culinair huis met een ruim assortiment
dagverse warme en koude bereide gerechten.
U kan er ook zelf een eigen dagschotel samenstellen.
We bieden ook telkens een seizoensgebonden menu aan, die u thuis makkelijk kan opwarmen en serveren.
Deze kan u in de winkel afhalen of kunnen we u thuis leveren.
Dagelijks kan u bij culin'elle terecht voor een gevarieerd aanbod
- afhaalgerechten,
- rauwkost- en maaltijdsalades,
- klassiek en origineel belegde broodjes en sandwiches,
- huisbereide soepen,
- warme broodcreaties,
- desserts,
…
alles met dagverse producten
De laatste catering trends worden door ons vertaald in eigentijdse, verrassende combinaties. En ook de klassiekers krijgen dagelijks een plaatsje in ons assortiment, alsook light- en vegetarische gerechten.
Smaak en kwaliteit vormen steeds de basis van deze creaties.