Een verjaardag, een jubileum of gewoon het weekend vieren?



lentemenu


hapjes van de chef € 6,00

lentecarpaccio van rundsvlees | avocado | rucola | parmezaan € 14.00
of
op vel gebakken roodbaars | paëllarisotto € 14,00

gegrild kalfshaasje | lenteslaatje | ovenkrieltjes | Italiaanse béarnaisesaus € 20,00
of
zeewolfmootjes | venkel, tomaat, jonge spinazie en asperges | gebakken gnocchi | Zuiderse lauwe vinaigrette € 20,00

dessertglaasje met ananas | kokos | karamel | meringue € 5,00


menu 45,00 euro:
hapjes + voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
menu 58,00 euro:
hapjes + 2 voorgerechten + hoofdgerecht + dessert



de gerechten zijn apart of in menuvorm verkrijgbaar
op afhaling of gratis levering



gelieve 2 dagen op voorhand te bestellen via
info@culinelle.be of 056 32 51 63






tapas & sharing menu


tapasschoteltje

bonbon van ganzenlever | Italiaanse wrap met mozzarella | hartige mignardises | blini met gerookte zalm | Texas chickenwing | gevulde champignon | gegrilde witte pens met pickelsdip | lentecarpaccio van rundsvlees | seizoenssoepje met kalfstong | paëllarisotto met gamba | breekbrood Bolognaise

mini-boule de Berlin


menu 35,00 euro pp


culin’elle is een culinair huis met een ruim assortiment dagverse warme en koude bereide gerechten. U kan er ook zelf een eigen dagschotel samenstellen.

We bieden ook telkens een seizoensgebonden menu aan, die u thuis makkelijk kan opwarmen en serveren.
Deze kan u in de winkel afhalen of kunnen we u thuis leveren.


Dagelijks kan u bij culin'elle terecht voor een gevarieerd aanbod
- afhaalgerechten,
- rauwkost- en maaltijdsalades,
- klassiek en origineel belegde broodjes en sandwiches,
- huisbereide soepen,
- warme broodcreaties,
- desserts,

alles met dagverse producten

De laatste catering trends worden door ons vertaald in eigentijdse, verrassende combinaties. En ook de klassiekers krijgen dagelijks een plaatsje in ons assortiment, alsook light- en vegetarische gerechten.
Smaak en kwaliteit vormen steeds de basis van deze creaties.


. ga naar de folder traiteur - afhaalgerechten